آموزش ایتبس | خروجی گرفتن از ایتبس برای طراحی فونداسیون در سیف
آموزش ایتبس | خروجی گرفتن از ایتبس برای طراحی فونداسیون در سیف
برای خروجی گرفتن از etabs و طراحی پی در safe نیاز هست طبق تنظیمات زیر که در ویدیو می بینید خروجی از ایتبس بگیرید.
برای این کار بعد از اتمام عملیات تحلیل و طراحی در ایتبس باید از منوی File گزینه Export را انتخاب و از بین گزینه ها مطابق شکل زیر گزینه Story as Safe 2K را انتخاب کنید تا پنجره تنظیمات خروجی ظاهر شود.
پنجره زیر باز می شود:
طبقه را بر روی Base قرار بدید و از گزینه Loads to Export گزینه دوم را تیک بزنید. مورد اول و سوم برای طراحی دال ها استفاده میشه.
از قسمت پایین select load cases حالت های بار را انتخاب کنید. بار Mass و Ez نیازی به انتخاب ندارند.
همچنین Select Load Combination می تونید تمام ترکیب بارها را انتخاب و انتقال بدید البته بعدا در سیف می تونید حذف یا اضافه و یا ویرایش کنید.
با زدن OK پنجره سیو کردن فایل ظاهر میشه که می تونید با یک نام مشخص فایل خروجی را ذخیره کنید.
حالا کافیه وارد نرم افزار سیف بشید و با استفاده از منوی File و Import فایل مطابق شکل وارد کنید.
به راحتی فایل پروژه در Safe باز میشه و می تونید فونداسیون را طراحی کنید برای طراحی فونداسیون می تونید لینک زیر مشاهده کنید:
همچنین اگه دوره ایتبس و سیف کامل می خواید ببینید و حرفه ای بشید از آموزش های زیر استفاده کنید:
ساختمان بتنی با دیوار برشی در ایتبس
آموزش طراحی دال یکطرفه با SAFE
ویدیوها و تخفیف های ویژه در پیج اینستاگرام سیویل 2 و کانال تلگرام سیویل 2 هر روز هست عضو بشید و حمایت کنید تشکر.
آموزش ایتبس | خروجی گرفتن از ایتبس
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.