وارد کردن فایل اتوکد به تکلا استراکچرز
وارد کردن فایل اتوکد به تکلا استراکچرز
برای وارد کردن فایل اتوکد به تکلا استراکچرز خیلی راحتی می تونید مطابق ویدیو زیر عمل کنید.
برای این کار باید بدونید که در اتوکد شما نیاز به ذخیره فایل فونداسیون پروژه دارید یعنی از نقشه اتوکد باید یک فایل جدید بسازید و با مقیاس مناسب فونداسیون را در آن ویرایش و آماده کنید تا زمانی که وارد تکلا میشه بدرستی و با مقیاس صحیح بتونید ببینید.
دقت کنید اگه مقیاس اتوکد رو درست وارد نکنید زمانی که این فایل وارد تکلا میشه یا خیلی کوچیک میشه یا خیلی بزرگ و باید مجددا فایل اتوکد رو تنظیم کنید.
بعد از اینکه مقیاس صحیح را در اتوکد برای فونداسیون تنظیم کردید و فایل را ذخیره کردید، نرم افزار تکلا استراکچرز (tekla structures) را باز کنید و مطابق ویدیو بالا یا تصویر زیر روی آیکون مورد نظر در سمت راست (Refrence Models) کلیک کنید و سپس دکمه Add Model را بزنید تا پنجره باز شود.

مطابق تصویر بالا (3) بر روی دکمه Browse کلیک کنید و مسیر فایل فونداسیون ذخیره شده اتوکد را از شما می خواد که با انتخاب فایل می تونید با زدن دکمه Add model فایل اتوکد را به راحتی وارد تکلا کنید.
توجه: اگر مقیاس در اتوکد درست نباشه شما فایل فونداسیون وارد شده را یا بزرگ می بینید یا کوچیک.
حتما باید مقیاس شما کاملا درست باشه تا زمانی که اندازه خطوط شبکه در جهت X و Y را در تکلا استراکچرز وارد می کنیم دقیقا مطابق اندازه فایل اتوکد وارد شده تنظیم بشه.
نکته دیگه ای که نیازه بدونید اینه که حتما نباید از اتوکد فایل وارد تکلا بشه می تونید این کار حتی خودتون هم فقط با وارد کردن فاصله آکس به آکس خطوط شبکه در تکلا انجام بدید و فونداسیون را ترسیم کنید.
برای یادگیری این کار پیشنهادم اینه که این آموزش از لینک زیر می تونید کامل دانلود کنید:
مدلسازی ساختمان فولادی در تکلا استراکچرز
مدلسازی ساختمان بتنی در تکلا استراکچرز
مدلسازی سوله صنعتی در تکلا استراکچرز
همچنین می تونید عضو کانال تلگرام یا پیج اینستاگرام سیویل 2 بشید و هر روز پست های آموزشی رایگان دریافت کنید.



دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.