راه های کسب درآمد مهندس عمران
راه های کسب درآمد مهندس عمران
اگر دانشجو هستید یا فارغ التحصیل رشته عمران هستید این مقاله را تا انتها بخوانید.
مهندسی عمران یکی از رشته های بسیار پردرآمد هست که متاسفانه خیلی از دوستان فکر می کنند که کار نیست و نمی توان به درآمد رسید.
اینجا راه های مختلف کسب درآمد را به شما خواهیم گفت.
همانطور که می دانید برای کار گرفتن و کسب درآمد باید ابتدا علاوه بر مدرک تحصیلی مهارت های مختلف را بلد باشید.
پیش نیازهای ورود به بازار کار عمران عبارتند از:
یادگیری نرم افزارهای اتوکد، ایتبس و سیف، متره و برآورد، کنترل پروژه با MSP و…
تجربه یک یا دوسال کار در کارگاه به عنوان کار آموز و کسب مهارت های اجرایی مختلف از مهندسین با سابقه
اخذ پروانه اشتغال به کار از نظام مهندسی ساختمان به عنوان مجری، ناظر یا محاسب
خب باید بگم که شما دوست عزیری که داری این مقاله رو می خونی با خودت دو دو تا کن ببین کدوم یکی از مهارت های بالا را داری و کدوم رو نداری؟؟
زمانی که شما مهارت کافی را بدست آوردی که البته مستلزم صرف زمان و کسب تجربه و ارتباطات است، خود به خود متوجه میشی زمینه های بسیاری برای کار گرفتن و کسب درآمد وجود داره.
بریم سراغ راه های کسب درآمد
راه اول: ساخت وساز و مشارکت در ساخت
اگر شما پدر پولداری دارید و می توانید وارد حرفه ساخت و ساز شوید درنگ نکنید!
این روزها ملک های فرسوده بسیاری هستند که مالکین می خواهند به صورت مشارکت در ساخت به سازنده بدهند.
سود این راه بسیار زیاد است و 100 درصد یا بیشتر سود دهی دارد.
شما می توانید در جاهایی از شهرتون که قیمت ملک بالایی دارد موردهای بسیار خوبی را از مشاورین املاک سراغ بگیرید و یکم چرب زبونی و پول خرج کنید تا بتونید کار مشارکت را بگیرید.
به هنگام اجرای ساختمان کافیه شما فونداسیون و طبقه اول را بزنید به راحتی میتوانید پیش فروش کنید و مبلع خوبی برای ادامه ساخت بدست بیارید.
راه دوم: اجرای پیمانکاری ساخت
اگر شما سرمایه زیادی ندارید ولی می دانید که می توانید قالب و تجهیزات و اکیپ حرفه ای ساخت و ساز را تهیه کنید شک نکنید بهترین روش برای درآمد پایدار و کسب سود زیاد همین روش پیمانکاری هستش.
متاسفانه افراد زیادی بدون تخصص و بدون اینکه مهندس عمران باشند وارد عرصه پیمانکاری ساختمان شده اند و سالهاست که تجربه دارند ولی تخصص ندارند و ساختمان های بی کیفیت می سازند.
شما که مهندس عمران هستید با ابزارهای مانند قالب های بتنی و قیچی و انبر و … و همچنین اکیپ آرماتوربند متخصص می تونید با ایجاد رابطه های خوب و سپردن به جاهای مختلف و همچنین آگهی در دیوار و … با کمی قیمت پایین دادن کارهای خوبی بگیرید.
دقت کنید قیمت در عرصه پیمانکاری بسیار رقابتی است در سال اول کارتون حتما قیمت های پایین تری ارائه بدید تا بتونید اعتبار کسب کنید و بعد از شناخته شده می تونید در سالهای بعدی سیل درخواست ساخت را دریافت کنید و بعد قیمت های بالاتری ارائه بدید.
روش سوم: کار به عنوان مجری، ناظر یا محاسب در نظام مهندسی
اگر شما سرمایه لازم را ندارید و نمی توانید دو مورد اول را انجام بدید با شرکت در آزمون نظام مهندسی ساختمان و کسب پروانه اشتغال می توانید از نظام مهندسی ساختمان طبق تعرفه کار بگیرید و معرفی بشید و بعد از یکسال سرمایه کافی را بدست بیارید.
با توجه به تعرفه جدید نظام مهندسی اتفاقا بسیار به صرفه است و درآمدهای خوبی را نصیب مهندسن می کند.
روش چهارم: کار در دفاتر فنی مهندسی
در این روش باید حتما معرفی بشید و نرم افزارهای مهندسی و همچنین تخصص هایی مانند متره و برآورد را بلد باشید و بتونید به راحتی در یکی از شرکت های مشغول به کار بشید.
با توجه به فضای کسب و کار الان متاسفانه نیرو گرفتن کار سختی شده و در این روش دیرتر کار پیدا می کنید و درآمد آنچنانی نداره.
روش پنجم: آموزش دروس و نرم افزارهای مهندسی عمران
در این نوع از کسب درآمد شما در آموزشگاه ها و یا سایت های آنلاین می توانید دوره هاتون برگزار کنید که البته در شهرهای بزرگ این روش خوبی برای درآمد است.
در پایان بگم رشته مهندسی عمران مانند هر کار دیگری نیاز به مهارتهای لازم داره که با تجربه بدست میاد و در قسمت نرم افزاری می تونید از آموزش های ما در قسمت فروشگاه سایت سیویل 2 استفاده کنید.